top of page
Zoeken

Echte vrijheid zit in jou!

Vandaag is het 5 mei en vieren we onze vrijheid. We vieren dat we bevrijd zijn vanuit een oorlog vol van angst en onderdrukking. En dat ging niet zonder slag of stoot. Daar was ontzettend veel moed voor nodig. We waren niet van de één op andere dag bevrijd en het heeft veel offers gekost.


Al is het op dit moment relatief veilig in de wereld om je heen, alsnog kan het voelen alsof je middenin een oorlog leeft.


Een oorlog die zich alleen in jouw hoofd bevindt en waar je dagelijks angst en negatieve gedachten ervaart. Sommige mensen hebben zich hieraan overgegeven. Andere mensen trekken ten strijdt en gaan het gevecht met hun eigen demonen aan.

En daar is moed voor nodig.


Zij weten dat bevrijding mogelijk is en zetten alles op alles om hun ultieme vrijheid te kunnen ervaren. Het gaat niet van de één op andere dag en het zal iets van ze vragen. Ze zullen er iets voor moeten doen én laten.


Jarenlang zat ik vast in m’n eigen hoofd, zonder het door te hebben. Gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’ en ‘waarom overkomt mij dit nu’ hielden me gevangen in mezelf. Overtuigingen over hoe het leven hoorde te zijn en hoe ik me zou moeten gedragen, omdat ik dat zo geleerd had. Vol van verwachtingen naar anderen en daar zo afhankelijk van zijn dat ik totaal niet meer wist wie ik zelf eigenlijk was.

Dus ja, wat is vrijheid?

Wanneer ben je eigenlijk echt vrij?


Op het moment dat ik doorkreeg dat IK degene was die mezelf gevangen hield, ben ik gaan vechten voor mijn bevrijding. Ik had lang genoeg gewacht tot dat iemand mij de sleutel kwam brengen maar dat moment leek nooit te komen. Ik moest het toch echt zelf gaan doen! Breken met oude gedachtepatronen en overtuigingen die me klein, angstig en onzeker hielden.


Ik brak los van het beeld dat ik van mezelf had gecreëerd. Het beeld waarin anderen belangrijker waren dan ikzelf.

Die uitbraak heeft mijn leven gered.

Door die uitbraak voel ik me vrij.

Elke dag is me weer opnieuw gegeven.

Elke dag heb ik de kans iets nieuws te leren.

Wat ik kan bedenken, kan ik waarmaken.

Grenzen bestaan alleen in mijn gedachten.

Elke dag kan ik vormen zoals ik dat wil.

Jij ook! En daar kun je NU al mee beginnen.

Schrijf je in voor de Masterclass Rust, focus en overzicht op zaterdag 14 mei en krijg de tools in handen die je leren om je leven in vrijheid te leven. Als je je inschrijft vóór 7 mei, krijg je een leuke korting.


Alleen JIJ hebt de kracht om jezelf te bevrijden.

Niemand anders gaat dat voor jou doen.


Doe je mee?

Aanmelden gaat via deze link:
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page