top of page
Gewoonjij-141.jpg

Even voorstellen

Ik ben Monique Postma. Mijn zelfontwikkelingsreis begon zo'n 10 jaar geleden. Ik noem het mijn zoektocht naar geluk. Nou ja, niet dat ik ongelukkig was. Ik had alles wat ik me kon wensen, maar er knaagde iets. Een bijna constant gevoel van spanning.

 

Alles 'moest' vroeger

Ik ben altijd een doener geweest. Altijd bezig. Dingen die ik leuk vond om te doen deed ik steeds minder en ik werd drukker en drukker door de dingen die ‘moesten’. 


Alle ballen probeerde ik hoog te houden.

Ik wilde perfect zijn op elk gebied. Op zoek naar een gevoel van voldoening en waardering. Maar ik kreeg geen voldoening en de spanning bleef. Het werd zelfs alleen maar erger… Zo erg dat de spanning me teveel werd en ik overspannen raakte. Ik was gelukkig nét op tijd: een échte burn-out was ik voor. Maar dat ik zo niet verder kon, was duidelijk.

Vraag hulp

Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar hulp en kwam ik bij een coach terecht. Ik leerde me bewust worden van mijn beperkende gedachten en overtuigingen. Via coaching en de opleidingen die ik daarna volgde, heb ik veel trauma en oud zeer kunnen loslaten. In plaats van oordelen en de schuld bij anderen te zoeken, leerde ik naar mezelf te kijken. Dit gaf mij enorm veel vrijheid en verlichting in mijn dagelijks leven.

Dankbaar

Ik ben dankbaar voor mijn leerproces en had het voor geen goud willen missen. Mijn doel, of mijn missie, is hetgeen wat ik heb mogen leren, verder de wereld in sturen. Ik wil jou inspireren en vooruit helpen en door middel van coaching (eventueel aangevuld met EMDR-Therapie) laten groeien in jouw proces. Jou laten ervaren dat je minder 'moet' en weer rust in je hoofd kunt vinden, met de tools die ik je aanreik.

Laat je het me weten als ik iets voor je kan betekenen?

Liefs, Monique

Over mij: About Me
bottom of page