Leven vanuit je hart

Waarschijnlijk leef je al lange tijd op de automatische piloot. Doe je wat er van je gevraagd of van je verwacht wordt. Ben je gedurende de dag druk met vele taken en ben je aan het einde van de dag uitgeput. Je hebt weinig energie en je hebt geen idee meer wat jou blij maakt in het leven.

_MG_6022 (1).jpg
 

Deze cursus bestaat uit vier avonden en wordt gegeven door René de Haan en Monique Postma. De volgende onderwerpen komen aanbod:

  • Wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn;

  • Je gevoelens herkennen en te voelen:

  • Hoe je ruimte creëert voor jezelf;

  • Hoe je jezelf weer op nummer 1 zet;

  • Op welke manier je meer rust en energie gaat ervaren.

Je staat stil bij bovenstaande vragen en krijgt inzichten en de juiste opstap waarmee je weer verder kunt. Je krijgt tools in handen die jou gaan helpen, op weg naar een meer ontspannen en gelukkigere versie van jezelf. Je gaat je meer bewust worden van je lichaam en je mind, waardoor je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zullen groeien.


Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Je hebt al zo lang de aandacht bij alles en iedereen om je heen gehad. Nu is het tijd voor JOU. Want JIJ bent de belangrijkste in je leven.


 

" Als jij niet voor jezelf zorgt, wie doet het dan? "

 
_MG_6154 (2).jpg

Wie is Monique?

De weg van zelfontwikkeling...

Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was het grootste gedeelte van de dag gespannen, had een constante knoop in mijn maag. Ik rende van het één naar het ander en vergat mezelf volledig. Totdat ik door coaching leerde inzien dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik dat niet eerst voor mezelf doe. 

Zelfontwikkeling.... Ik vond het prachtig! Mezelf na al die jaren eindelijk leren kennen was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.

 
IMG_6099 (1).JPG

Wie is René?

Jij hebt de oplossing al in handen...

Burn-out, overspannen, faillissement, ernstige gezondheidsklachten, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik legde de oorzaak buiten mezelf, het lag niet aan mij. Tot ik in de gaten kreeg dat niemand mijn 'problemen' kon veranderen. Dat niemand het voor mij ging oplossen. Vanaf dat moment nam ik zelf de touwtjes in handen. Ik heb geleerd dat de oplossing altijd in jezelf ligt en ik wijs je graag de weg in de juiste richting. Namelijk: Die van jezelf.

 

Zij gingen jou voor...

"Ik zie, mede dankzij deze cursus, steeds meer in dat ik milder mag zijn naar mezelf. Ik heb geleerd dat ik mezelf weer mag gaan zien en horen, vanuit mijn hart en gevoel. Niet de vinger wijzen naar de ander en in het verleden blijven hangen, maar mezelf goed genoeg vinden."

"Een leerzame, inspirerende cursus. Ik ben weer een stapje dichterbij het erkennen van mijn sterke eigenschappen en valkuilen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gedachtes en emoties en deze omarmen of weerleggen. Ik ben positief verrast!"

Deze cursus was een mooie, dankbare stap in de goede richting. Ik ervaar hierdoor meer eigenwaarde en minder spanning. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en erken mezelf nu meer. Dank jullie wel!"

"Prettig - Bewustwording - Ontspannen - Moment voor mezelf - Leerzaam - Positief"

 
 

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 4 avonden en start weer in de eerste maanden van 2022.

19.15 uur: Inloop

19.30 uur: Start

21.30 uur: Einde avond

Voor koffie, thee, water en iets lekkers, zorgen wij. 

Jouw investering:

129,- * 

 

Wil je meer weten over de cursus? 
Heb je vragen of opmerkingen?