Gewoon Jij

Wie ben je echt?

Waarschijnlijk leef je al lange tijd op de automatische piloot. Doe je wat er van je gevraagd of van je verwacht wordt. Ben je gedurende de dag druk met vele taken en ben je aan het einde van de dag uitgeput. Je hebt weinig energie en je hebt geen idee meer wat jou blij maakt in het leven.


Je voelt dat iets je tegen houdt. Je voelt dat er meer moet zijn… Dat dit het niet ‘is’ en dat je heel graag verandering wilt. Maar waar begin je? Hoe pak je dat aan? Wie of wat helpt jou verder?

_MG_6022 (1).jpg
 

Monique Postma en René de Haan hebben de cursus 'Gewoon JIJ: Wie ben je echt?' speciaal ontwikkeld voor iedereen die zichzelf een beetje "kwijt" is. Door de jaren heen heb je allerlei vaardigheden en overtuigingen opgepikt vanuit je omgeving.
Maar wie ben je nu eigenlijk echt?

 

Wat kun je met de cursus bereiken?

Deze vier avonden staan in het teken van JOU. Ze gaan over het bewustzijn van jouw gevoelens, emoties, lichaam en ademhaling. Je staat stil bij wat jou bezig houdt en wat je tegen houdt om een leven te leiden waarin je gelukkig bent en helemaal voor jezelf kan kiezen. Je leert begrijpen waarom je doet zoals je doet en waarom je staat waar je nu staat. 


De cursus leert je: 

  • Waarom je doet zoals je doet;

  • Wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn;

  • Je gevoelen herkennen en te voelen:

  • Hoe je ruimte crëeert voor jezelf; 

  • Hoe je jezelf weer op nummer 1 zet;

  • Op welke manier je meer rust en energie gaat ervaren.

Je staat stil bij bovenstaande vragen en krijgt inzichten en de juiste opstap waarmee je weer verder kunt. Je krijgt tools in handen die jou gaan helpen, op weg naar een meer ontspannen en gelukkigere versie van jezelf. Je gaat je meer bewust worden van je lichaam en je mind, waardoor je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zullen groeien.


Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Je hebt al zo lang de aandacht bij alles en iedereen om je heen gehad. Nu is het tijd voor JOU. Want JIJ bent de belangrijkste in je leven. Als jij niet voor jezelf zorgt, wie doet het dan?


 
_MG_6154 (2).jpg

Wie is Monique?

De weg van zelfontwikkeling...

Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was het grootste gedeelte van de dag gespannen, had een constante knoop in mijn maag. Ik rende van het één naar het ander en vergat mezelf volledig. Totdat ik in 2015 door coaching leerde inzien dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik dat niet eerst voor mezelf doe. 

Zelfontwikkeling.... Ik vond het prachtig! Mezelf na al die jaren eindelijk leren kennen was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.

De opleiding tot Kind-en Gezinscoach heeft mijn persoonlijke ervaringen omgezet in tools en handvatten waarmee ik ook anderen mee kan nemen op deze prachtige weg. Zo kan ik jou uit eigen ervaring én vanuit expertise begeleiden om de mooiste versie van jezelf te worden.

Monique Postma

 
IMG_6099 (1).JPG

Wie is René?

Jij hebt de oplossing al in handen...

Burn-out, overspannen, faillissement, ernstige gezondheidsklachten, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik legde de oorzaak buiten mezelf, het lag niet aan mij. Tot ik in de gaten kreeg dat niemand mijn 'problemen' kon veranderen. Dat niemand het voor mij ging oplossen. Vanaf dat moment nam ik zelf de touwtjes in handen. Ik heb geleerd dat de oplossing altijd in jezelf ligt en ik wijs je graag de weg in de juiste richting. Namelijk: Die van jezelf.

René de Haan

 

Zij gingen jou voor...

"Ik zie, mede dankzij deze cursus, steeds meer in dat ik milder mag zijn naar mezelf. Ik heb geleerd dat ik mezelf weer mag gaan zien en horen, vanuit mijn hart en gevoel. Niet de vinger wijzen naar de ander en in het verleden blijven hangen, maar mezelf goed genoeg vinden."

"Een leerzame, inspirerende cursus. Ik ben weer een stapje dichterbij het erkennen van mijn sterke eigenschappen en valkuilen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gedachtes en emoties en deze omarmen of weerleggen. Ik ben positief verrast!"

Deze cursus was een mooie, dankbare stap in de goede richting. Ik ervaar hierdoor meer eigenwaarde en minder spanning. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en erken mezelf nu meer. Dank jullie wel!"

"Prettig - Bewustwording - Ontspannen - Moment voor mezelf - Leerzaam - Positief"

 

Dit is een tekstalinea. Het is een goede plek om een beschrijving van je bedrijf of website toe te voegen en uit te leggen wat je doet. Gebruik deze ruimte om informatie toe te voegen voor je gebruikers, leg uit wat je achterliggende filosofie of werkwijze is en noem wat van je onderscheidende kwaliteiten. Overweeg ook om een afbeelding toe te voegen voor extra betrokkenheid.

 

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 4 avonden:

13 september 2021

20 september 2021

27 september 2021

4 oktober 2021

19.15 uur: Inloop

19.30 uur: Start

21.30 uur: Einde avond

Voor koffie, thee, water en iets lekkers, zorgen wij. 

Jouw investering:

129,-

 

Misschien wel de meest waardevolle weg ooit...

De weg waarvan je op het punt staat om deze af te gaan leggen, is misschien wel je meest waardevolle weg OOIT. En loop je eenmaal op deze weg, wil je er het liefste door op blijven lopen. Want hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe beter en stabieler jij je gaat voelen. 

Ben jij er klaar voor om de reis van je leven aan te gaan? Dan nodigen wij je van harte uit voor de cursus:

'Gewoon Jij: Wie ben je echt?