top of page

Intensive: Wie ben je echt?

Ontdek welke patronen je tegen houden om gelukkig te zijn. Kom in contact met wie je écht bent en leer jezelf weer kennen in 4 avonden.

Start 9 november 2023 | 19:00-21:30 uur.

Locatie: Enkhuizen | Max. 6 personen

Deze cursus geeft antwoord op de volgende vragen:

 • Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten?

 • Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet?

 • Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart?

 • Hoe zou het zijn, als je jezelf zou accepteren, gewoon om wie je bent?

Als jij jezelf weer leert kennen, kun je weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou.

Voor wat bij jou past en wat jou gelukkig maakt.

Hart
Gewoonjij-141.jpg

WIE BEN JIJ, DIEP VAN BINNEN EN WAT HEB JIJ NODIG OM GELUKKIG TE ZIJN? 

​Herken je dit:

 • Je leeft op de automatische piloot;

 • Je hebt geen idee meer wat jou gelukkig en blij maakt

 • Je voelt je eenzaam, zelfs in een groep mensen; 

 • Je zit in een negatieve spiraal en lijkt hier maar niet uit te komen;

 • Je hebt weinig zelfvertrouwen en kunt moeilijk grenzen aangeven.

 

Wat ga JIJ doen om weer die ontspannen, gelukkige persoon te worden?

Deze 4 unieke avonden helpen jou je onbewuste patronen bewust te maken. Je leert hoe jouw brein werkt en hoe je gevoelens van geluk en positiviteit kunt beïnvloeden. 

We gaan heel bewust op zoek naar de stilte in onszelf, door fijne meditaties die Monique geheel begeleidt. Eenmaal in de stilte en rust, ga je ervaren dat je de dingen wat van een afstand kunt bekijken. 

Praktische oefeningen wisselen zich af met schrijfoefeningen. Hierdoor leer jij jezelf beter kennen en maak je onbewuste processen bewust. Vanuit hier gaan we vooruit kijken. Welke stappen kun jij zetten om vooruit te komen?

Monique werkt deze 4 avonden met technieken uit de NLP, Mindfulness, Systemisch werken en ademcoaching. 

Zodat je:

 • Jezelf (nog beter) leert kennen;

 • Je lichter en vrijer gaat voelen;

 • Meer bewust wordt van jezelf en wat jij nodig hebt;

 • Zelfvertrouwen groeit en je echt kunt staan voor wie JIJ bent.

 

 

 

 

Waarom deze intensive?

 • Je wilt graag een gelukkig, ontspannen en fijn leven.

 • Je wilt meer tijd voor jezelf,

 • Je wilt meer balans in je leven

 • Je wilt meer rust in je hoofd ervaren.

Toch lijkt het je maar niet te lukken… Alsof iets je tegenhoudt. Vrijwel altijd zijn dit belemmerende overtuigingen en emoties, negatieve gedachten, onzekerheid en stress. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken. Je raakt vermoeid, geïrriteerd of zelfs boos. je hebt geen idee meer hoe je het gelukkige leven krijgt waar je zoveel naar verlangt.

 

En dan?

Doordat je te weinig tijd voor jezelf ervaart en voor iedereen zorgt, behalve voor jezelf, raak je uitgeput. Je komt in een negatieve spiraal waar je maar niet uit lijkt te komen. Heb jij ook af en toe het gevoel dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen?

Hoe zou het zijn om echt te kunnen gaan leven zoals jij dat wilt?

Jij bent de baas over jouw eigen leven. Het is aan jou hoe jij je leven vorm wilt geven. En om te kunnen doen wat je blij, gelukkig en rustig maakt, moet je eerst jezelf weer leren kennen. Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten? Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet? Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart? Als jij jezelf weer leert kennen, dan kun jij weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou. Je bent minder afhankelijk van je omgeving en je laat je minder leiden door de reacties van anderen.

 

En dit is precies wat we doen tijdens de cursus Gewoon Jij - Wie ben je echt?

Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet en waar je gedachten en gedrag vandaan komen. Je zult ontdekken hoe je meer voldoening kunt halen uit je relatie, werk, hobby en sociale contacten. Je gaat leren om weer te gaan leven vanuit je eigen kracht en liefde: Gewoon JIJ.

Doe mee met deze intensive en

laat belemmeringen los die je tegenhouden om Gewoon JIJ te zijn.

 9 november - 16 november - 23 november - 30 november 2023

Jouw investering om jezelf in 4 avonden een boost te geven en daarmee een nieuwe start te maken naar een leven met meer verbinding met jezelf: 169,-

Locatie: In de praktijk in Enkhuizen

_MG_6341 (2).jpg

Dit zei Mariska over het werkboek:

"Ik ben begonnen met het werkboek om bewuster te leven. Als mama van 2 kleine kindjes was ik altijd bezig en zat mijn hoofd altijd vol. Nu ik 7 dagen de stappen uit het werkboek heb gevolgd, heb ik meer overzicht over de dag en pieker ik minder. Ook de negatieve gedachten gaan steeds meer naar de achtergrond. Het to-do lijstje is ook heel handig. Dat zorgt voor veel rust in je hoofd. Een kwartier eerder je wekker zetten is ook een aanrader. Je hebt dan alle tijd om in alle rust, zonder gestoord te worden het boek in te vullen. 

 

Ik ga zeker je boek nog een keer gebruiken!

Ik vond het leuk en overzichtelijk!"

De weg van zelfontwikkeling...

Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was het grootste gedeelte van de dag gespannen, had een constante knoop in mijn maag. Ik rende van het één naar het ander en vergat mezelf volledig. Totdat ik door coaching leerde inzien dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik dat niet eerst voor mezelf doe. 

Zelfontwikkeling.... Ik vond het prachtig! Mezelf na al die jaren eindelijk leren kennen was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.

Gewoonjij-99.jpg

"ALS JIJ NIET VOOR JEZELF ZORGT, WIE DOET HET DAN?

Veel gestelde vragen

Ik heb al meegedaan met de workshop Rust in je hoofd. Wat is het verschil met deze cursus?

Tijdens de workshop heb je tools in handen gekregen om meer rust, focus en overzicht te krijgen. Super dat je deze stappen al hebt genomen! In de cursus Gewoon Jij - Wie ben je echt, gaan we nog een stap verder. We gaan hier echt dieper duiken in jouw persoonlijke stuk. Je krijgt inzicht in wat jou tegenhoudt om echt jezelf te kunnen zijn en waarom het je tot nu toe slecht lukte om te leven zonder stress en onrust. 

Momenteel volg ik het coachtraject of heb ik het coachtraject al gevolgd.

Wat brengt mij deze workshop extra?

In het coachtraject werk je specifiek aan jouw persoonlijke doelen. Deze cursus is hier een prachtige aanvulling op. Je gaat van elkaar en met elkaar leren. Je komt tot de ontdekking dat je niet alleen bent in de dingen waar jij tegenaan loopt. Leren in een groep mensen is een hele waardevolle aanvulling op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het laat je nóg beter kijken naar jezelf, via de ander.

Dit zeiden anderen over de intensive:

Wat ben ik blij dat ik meegedaan heb! We hadden een leuke groep dames bij wie ik stuk voor stuk een positieve groei zie. Zij hebben deze groei ook bij mij gezien.

 

Je mag delen, maar niets moet. Ieder doet het op haar manier. En wat hebben we veel inzichten gekregen van jou, Monique. Jij bent een geweldige coach. Je laat iedereen in zijn waarde en weet heel rustig punten uit ons te halen, waar we dan mee verder kunnen.

 

Het waren twee waardevolle avonden waar ik met veel blijheid en een goed gevoel op terug kijk. Dank je wel hiervoor.

Sandra.

In de afgelopen weken ben ik op zoek gegaan naar wie ik ben. Dit mocht ik doen met een prachtige groep vrouwen die hetzelfde doel hadden.

 

Door de manier waarop je ons hebt benaderd, hoe je ons hebt laten nadenken over allerlei zaken & de opdrachten die je ons hebt laten doen, heb je mij dichter bij mezelf gebracht. Heb ik kunnen ontdekken wie ik ben en waar ik vandaan kom. 

 

Ik heb genoten van de avonden & al het moois wat het heeft gebracht. Enorm bedankt voor alles ❤️

Jill.

"Een leerzame, inspirerende cursus. Ik ben weer een stapje dichterbij het erkennen van mijn sterke eigenschappen en valkuilen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gedachtes en emoties en deze omarmen of weerleggen. Ik ben positief verrast!"

Loes.

bottom of page