Waarom deze cursus?

 • Je wilt graag een gelukkig, ontspannen en fijn leven.

 • Je wilt meer tijd voor jezelf,

 • Je wilt meer balans in je leven

 • Je wilt meer rust in je hoofd ervaren.

Toch lijkt het je maar niet te lukken… Alsof iets je tegenhoudt. Vrijwel altijd zijn dit belemmerende overtuigingen en emoties, negatieve gedachten, onzekerheid en stress. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken. Je raakt vermoeid, geïrriteerd of zelfs boos. je hebt geen idee meer hoe je het gelukkige leven krijgt waar je zoveel naar verlangt.

 

En dan?

Doordat je te weinig tijd voor jezelf ervaart en voor iedereen zorgt, behalve voor jezelf, raak je uitgeput. Je komt in een negatieve spiraal waar je maar niet uit lijkt te komen. Heb jij ook af en toe het gevoel dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen?

_MG_6195 (2).jpg

Hoe zou het zijn om echt te kunnen gaan leven zoals jij dat wilt?

Jij bent de baas over jouw eigen leven. Het is aan jou hoe jij je leven vorm wilt geven. En om te kunnen doen wat je blij, gelukkig en rustig maakt, moet je eerst jezelf weer leren kennen. Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten? Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet? Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart? Als jij jezelf weer leert kennen, dan kun jij weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou. Je bent minder afhankelijk van je omgeving en je laat je minder leiden door de reacties van anderen.

 

En dit is precies wat we doen tijdens de cursus Leven vanuit je hart.

Een levensveranderende cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet en waar je gedachten en gedrag vandaan komen. Je zult ontdekken hoe je meer voldoening kunt halen uit je relatie, werk, hobby en sociale contacten.

Je gaat leren om weer te gaan leven vanuit je eigen kracht en liefde: Leven vanuit je hart.

 
 
Maak kennis met je trainers
Monique & René

De weg van zelfontwikkeling...

Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was het grootste gedeelte van de dag gespannen, had een constante knoop in mijn maag. Ik rende van het één naar het ander en vergat mezelf volledig. Totdat ik door coaching leerde inzien dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik dat niet eerst voor mezelf doe. 

Zelfontwikkeling.... Ik vond het prachtig! Mezelf na al die jaren eindelijk leren kennen was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.

_MG_6154 (2).jpg

Jij hebt de oplossing al in handen...

IMG_6099 (1).JPG

Burn-out, overspannen, faillissement, ernstige gezondheidsklachten, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik legde de oorzaak buiten mezelf, het lag niet aan mij. Tot ik in de gaten kreeg dat niemand mijn 'problemen' kon veranderen. Dat niemand het voor mij ging oplossen. Vanaf dat moment nam ik zelf de touwtjes in handen. Ik heb geleerd dat de oplossing altijd in jezelf ligt en ik wijs je graag de weg in de juiste richting. Namelijk: Die van jezelf.

"ALS JIJ NIET VOOR JEZELF ZORGT, WIE DOET HET DAN?

 

Wat anderen zeggen over de cursus:

"Deze cursus was een mooie, dankbare stap in de goede richting. Ik ervaar hierdoor meer eigenwaarde en minder spanning. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en erken mezelf nu meer. Dank jullie wel!"

"Ik zie door de cursus steeds meer in dat ik milder mag zijn naar mezelf. Ik heb geleerd dat ik mezelf weer mag gaan zien en horen, vanuit mijn hart en gevoel. Niet de vinger wijzen naar de ander en in het verleden blijven hangen, maar mezelf goed genoeg vinden."

"Een leerzame, inspirerende cursus. Ik ben weer een stapje dichterbij het erkennen van mijn sterke eigenschappen en valkuilen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gedachtes en emoties en deze omarmen of weerleggen. Ik ben positief verrast!"

Dit ga je leren:

 • Leven vanuit je hart

Je krijgt meer inzicht in jezelf. Je zult niet zo snel meer geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen persoonlijke regels.

 • Overwin je beperkende overtuigingen

Je krijgt inzicht in jouw blokkades en leert je beperkende overtuigingen te herkennen en te doorbreken zodat je ze kunt omzetten voor wat wél werkt voor jou.

 • Omgaan met emoties

Emoties kunnen soms in de weg zitten. Je emoties leren begrijpen en ermee kunnen omgaan geeft je veel vrijheid en meer plezier in het dagelijks leven.

 • Ontdek de kracht van je gedachten

Ontdek hoe je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloeden. Leer hoe je helderheid kunt krijgen in je hoofd zodat je meer geluk kunt gaan ervaren.

 • Rust in je hoofd

Hoe krijg je meer rust in je hoofd, in een wereld die veel van je vraagt? Meditatie en mindfulness zijn belangrijk voor iedereen. Het geeft je rust, helderheid en focus en een groter gevoel van geluk.

 
 
 

Meld je aan en ontvang deze extra bonus

ERVAAR MEER RUST, FOCUS EN OVERZICHT

Je krijgt van ons een uitgeprinte versie van het Gewoon Jij werkboek: In 7 stappen naar meer rust focus en overzicht.

Een handig en simpel werkboek waarmee je met volle focus gaat toewerken naar jouw mooiste leven. Het leven zoals je het graag zou willen: Meer tijd voor jezelf, meer voldoening, meer blijdschap, en vaker een positief gevoel ervaren.

CAEA0123-0F41-4D2C-9A7C-847C2D9A15AE (1).png
 

Dit krijg je van ons

 • 4 Cursus avonden van 19.30-21.30

 • Datum wordt binnenkort bekent gemaakt

 • Koffie, thee, water en iets lekkers

 • Notitieschrift en pen

 • Extra Bonus: Het Gewoon Jij werkboek:  In 7 stappen meer rust, focus en overzicht

Jouw investering: 149,-

*Prijs is in Euro's en excl. BTW.

IMG_2620.jpeg

Heb je vragen of wil je meer weten?

In de cursus leven vanuit je hart, leer jij jezelf weer kennen. Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten? Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet? Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart? Als jij jezelf weer leert kennen, dan kun jij weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou. Voor wat bij jou past en wat jou gelukkig maakt.

 

Twijfel je of de cursus iets voor jou is? Je mag me altijd bellen. Misschien kom je liever eerst op het (gratis) kennismakingsgesprek. Dat is aan jou. Voel je welkom!

_MG_6272 (1).jpg