Coachtraject: Terug naar jezelf

Gewoon Jij: Wie ben je echt?

_MG_6101 (1).jpg

Het is mijn missie om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Er zijn zoveel vrouwen die zichzelf volledig aan de kant zetten en aan de zijlijn van hun eigen leven staan. In dit coach traject leer ik je hoe je weer in het middelpunt van je eigen leven gaat staan. Hoe je keuzes maakt die goed voelen voor jou, waardoor je steeds meer geluk gaat ervaren.

Door de jaren heen ben je jezelf steeds meer gaan wegcijferen. Je zelfvertrouwen is compleet verdwenen en je voelt je klein en machteloos. 

En dat is waar coaching begint! Wat goed dat je mij hebt gevonden. Want juist hier kan ik jou helpen. Ooit zat ik er net zo in als jij. Maar door de weg die ik heb mogen bewandelen, heb ik ontzettend waardevolle tools in handen gekregen om andere vrouwen óók mee te mogen nemen op de weg naar zelfliefde. 

 

Wat levert dit traject jou op?

Na het volgen van dit traject: 

 • Ervaar je meer zelfvertrouwen; 

 • Sta je steviger in je schoenen; 

 • Ben je beter in staat je eigen grenzen aan te geven; 

 • Kun je op een betere, effectievere manier communiceren;

 • Begrijp jij jezelf en anderen beter; 

 • Heb je ervaren wat voor jou werkt en wat niet;

 • Voel je minder spanning in je lijf en ervaar je steeds vaker ontspanning; 

IMG_1738.jpg
 

Zullen we samen aan de slag?

Dit heb ik jou te bieden:

Het coachtraject dat ik jou aanbied duurt 12 weken. We starten met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hier bepalen we samen of ik voor jou de juiste persoon ben en of ik jou kan bieden wat jij nodig hebt. Je zit dus nog nergens aan vast.


Ga je ervoor? Dan volgt de week erna het intake gesprek. Hier gaan we samen vaststellen wat jouw doelen zijn. Waar sta je nu en waar wil je naartoe groeien?

Dan plannen we samen 5 coachsessies in. Je komt elke week of om de week voor een coachsessie van 60 minuten bij mij in de praktijk. Tijdens een sessie zijn we met elkaar in gesprek, geef ik je inzicht of advies en doen we oefeningen om jouw doel te bereiken. Elke sessie heeft een ander thema, afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Tussen de sessies door krijg je opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Deze opdrachten zullen de sessies extra verdieping geven en je helpen om alles uit jezelf te halen. 

Tijdens de vijfde sessie maken we de balans op: Waar sta je nu? Heb je bereikt wat je zou willen bereiken? Hoe nu verder? Mocht het zo zijn dat je een extra sessie nodig hebt, kun je deze voor een speciale prijs bijboeken. 

Is jouw coachtraject afgerond? Na twee weken bel ik je op om te vragen hoe het met je gaat. Hoe heb je het coach traject ervaren? Welke veranderingen merk je bij jezelf? Wat heeft het je opgeleverd? Je hebt immers een intensief programma gevolgd. Het is dan prettig om er samen nog over na te kunnen praten. 

 

Jouw investering

    € 395,-

 • 12 weken traject

 • Gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten

 • Een intake gesprek van 60 minuten

 • 5 coachsessies van 60 minuten

 • Opdrachten voor thuis

 • Notitieschrift + pen voor de thuis opdrachten

 • De mogelijkheid tot contact tussen de sessies door om samen extra te sparren of voor als je wat meer ondersteuning nodig hebt

 • Afsluitend gesprek, 2 weken na de laatste sessie (telefoon of videobellen) 

 • Prijs is incl. 21% BTW

 • Korting op losse coachsessies

 

Anderen over Gewoon Jij

 

"In onze sessies viel mij in het bijzonder Monique’s warme en begripvolle manier van coachen op. Ik kon het vertrouwen in mezelf ontdekken en durfde mij open te stellen. Zo heb ik mogen leren om
oud zeer te verwerken en los te laten.
Ik sta nu in mijn kracht, durf uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen te bewandelen.
Lieve Monique, door onze sessies is mijn leven mooier en rijker geworden. Heel veel dank hiervoor."

_MG_6265.jpg

Gewoon Jij

"Je bent goed zoals je bent"

Ieder mens is uniek. JIJ bent uniek. En ja, jij bent bijzonder, mooi en vooral; belangrijk. Nu hoor ik je denken... Ja hoor, dat geldt zeker niet voor mij! Waarschijnlijk geloof je de complimenten die je krijgt van anderen, al lang al niet meer. 

Hoe kijk jij naar jezelf? Wat vind je eigenlijk van jezelf? Vind jij het jezelf waard dat er van je gehouden wordt? Gun jij jezelf een geweldig leven? Hou je van jezelf?

Gun jezelf dan in ieder geval een nieuwe start. Een stap in de richting van liefde voor jezelf en daarmee liefde voor het leven. Want je kunt pas voor anderen zorgen, als je eerst voor jezelf hebt gezorgd. 

Ik neem je graag een stukje mee op de weg van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Want ik geloof dat ieder mens het allermooiste uit zichzelf kan halen. En soms heb je net even die ander nodig die jou daarbij helpt. 

Je bent van harte welkom!

Veel liefs, Monique

 

Ben je nieuwsgierig naar het traject en wil je er graag meer over weten? 
Neem dan vrijblijvend contact op. Je kunt bellen/appen naar: 0621391956 of mailen naar info@gewoonjijcoaching.nl.