top of page

Gewoon Jij - Wie ben je echt?

Cursus van 4 avonden

Start op donderdag 12 januari 2023

Locatie: Grootebroek | Max. 6 personen

 

Deze cursus geeft antwoord op de volgende vragen:

 • Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten?

 • Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet?

 • Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart?

 • Hoe zou het zijn, als je jezelf zou accepteren, gewoon om wie je bent?

 

 

Hart

Als jij jezelf weer leert kennen, kun je weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou.

Voor wat bij jou past en wat jou gelukkig maakt.

634d2a639b6815188c63cb2b.jpg

WIE BEN JIJ, DIEP VAN BINNEN EN WAT HEB JIJ NODIG OM GELUKKIG TE ZIJN? 

​Herken je dit:

 • Je leeft op de automatische piloot;

 • Je hebt geen idee meer wat jou gelukkig en blij maakt

 • Je voelt je eenzaam, zelfs in een groep mensen; 

 • Je zit in een negatieve spiraal en lijkt hier maar niet uit te komen;

 • Je hebt weinig zelfvertrouwen en kunt moeilijk grenzen aangeven.

 

4 avonden helemaal in het teken van JOU, zodat je:

 • Jezelf (nog beter) leert kennen;

 • Je lichter en vrijer gaat voelen;

 • Meer bewust wordt van jezelf en wat jij nodig hebt;

 • Zelfvertrouwen groeit en je echt kunt staan voor wie JIJ bent.

 

Deze cursus staat in het teken van:

 • Mindfulness

 • NLP - Communicatie model

 • Visualisatie / meditatie

 • Ademhaling

Wat ga JIJ doen om meer tijd voor jezelf te krijgen? Wees welkom, lieve JIJ!

634d2a649b6815188c63cb2d.jpg

Waarom deze cursus?

 • Je wilt graag een gelukkig, ontspannen en fijn leven.

 • Je wilt meer tijd voor jezelf,

 • Je wilt meer balans in je leven

 • Je wilt meer rust in je hoofd ervaren.

Toch lijkt het je maar niet te lukken… Alsof iets je tegenhoudt. Vrijwel altijd zijn dit belemmerende overtuigingen en emoties, negatieve gedachten, onzekerheid en stress. Dit soort dingen kunnen je onrustig maken. Je raakt vermoeid, geïrriteerd of zelfs boos. je hebt geen idee meer hoe je het gelukkige leven krijgt waar je zoveel naar verlangt.

 

En dan?

Doordat je te weinig tijd voor jezelf ervaart en voor iedereen zorgt, behalve voor jezelf, raak je uitgeput. Je komt in een negatieve spiraal waar je maar niet uit lijkt te komen. Heb jij ook af en toe het gevoel dat je gewoon niet meer weet wat je moet doen?

Hoe zou het zijn om echt te kunnen gaan leven zoals jij dat wilt?

Jij bent de baas over jouw eigen leven. Het is aan jou hoe jij je leven vorm wilt geven. En om te kunnen doen wat je blij, gelukkig en rustig maakt, moet je eerst jezelf weer leren kennen. Wie ben jij, zonder je negatieve gedachten? Wie ben jij, zonder je schuldgevoel, boosheid of verdriet? Wie ben jij, zonder de spanning die je steeds ervaart? Als jij jezelf weer leert kennen, dan kun jij weer gaan kiezen voor wat goed voelt voor jou. Je bent minder afhankelijk van je omgeving en je laat je minder leiden door de reacties van anderen.

 

En dit is precies wat we doen tijdens de cursus Gewoon Jij - Wie ben je echt?

Je krijgt inzicht in waarom je de dingen doet die je doet en waar je gedachten en gedrag vandaan komen. Je zult ontdekken hoe je meer voldoening kunt halen uit je relatie, werk, hobby en sociale contacten. Je gaat leren om weer te gaan leven vanuit je eigen kracht en liefde: Gewoon JIJ.

Doe mee met de workshop en

verbeter daarmee het contact met jezelf én anderen.

12 januari - 19 januari - 2 februari - 9 februari 19.45 - 21.30 uur

Jouw investering om jezelf in 4 avonden een boost te geven en daarmee een nieuwe start te maken naar een leven met meer verbinding met jezelf: 133,-

Locatie: In de praktijk in Grootebroek

_MG_6341 (2).jpg

Dit zei Mariska over het werkboek:

"Ik ben begonnen met het werkboek om bewuster te leven. Als mama van 2 kleine kindjes was ik altijd bezig en zat mijn hoofd altijd vol. Nu ik 7 dagen de stappen uit het werkboek heb gevolgd, heb ik meer overzicht over de dag en pieker ik minder. Ook de negatieve gedachten gaan steeds meer naar de achtergrond. Het to-do lijstje is ook heel handig. Dat zorgt voor veel rust in je hoofd. Een kwartier eerder je wekker zetten is ook een aanrader. Je hebt dan alle tijd om in alle rust, zonder gestoord te worden het boek in te vullen. 

 

Ik ga zeker je boek nog een keer gebruiken!

Ik vond het leuk en overzichtelijk!"

De weg van zelfontwikkeling...

Lange tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was het grootste gedeelte van de dag gespannen, had een constante knoop in mijn maag. Ik rende van het één naar het ander en vergat mezelf volledig. Totdat ik door coaching leerde inzien dat ik mezelf op nummer 1 mocht gaan zetten. Dat ik niet voor een ander kan zorgen, als ik dat niet eerst voor mezelf doe. 

Zelfontwikkeling.... Ik vond het prachtig! Mezelf na al die jaren eindelijk leren kennen was het grootste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.

_MG_6154 (2).jpg

"ALS JIJ NIET VOOR JEZELF ZORGT, WIE DOET HET DAN?

Veel gestelde vragen

Ik heb al meegedaan met de workshop Rust in je hoofd. Wat is het verschil met deze cursus?

Tijdens de workshop heb je tools in handen gekregen om meer rust, focus en overzicht te krijgen. Super dat je deze stappen al hebt genomen! In de cursus Gewoon Jij - Wie ben je echt, gaan we nog een stap verder. We gaan hier echt dieper duiken in jouw persoonlijke stuk. Je krijgt inzicht in wat jou tegenhoudt om echt jezelf te kunnen zijn en waarom het je tot nu toe slecht lukte om te leven zonder stress en onrust. 

Momenteel volg ik het coachtraject of heb ik het coachtraject al gevolgd. Wat brengt mij deze workshop extra?

In het coachtraject werk je specifiek aan jouw persoonlijke doelen. Deze cursus is hier een prachtige aanvulling op. Je gaat van elkaar en met elkaar leren. Je komt tot de ontdekking dat je niet alleen bent in de dingen waar jij tegenaan loopt. Leren in een groep mensen is een hele waardevolle aanvulling op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het laat je nóg beter kijken naar jezelf, via de ander.

Dit zeiden anderen over de cursus:

"Deze cursus was een mooie, dankbare stap in de goede richting. Ik ervaar hierdoor meer eigenwaarde en minder spanning. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en erken mezelf nu meer. Dank jullie wel!"

"Ik zie door de cursus steeds meer in dat ik milder mag zijn naar mezelf. Ik heb geleerd dat ik mezelf weer mag gaan zien en horen, vanuit mijn hart en gevoel. Niet de vinger wijzen naar de ander en in het verleden blijven hangen, maar mezelf goed genoeg vinden."

"Een leerzame, inspirerende cursus. Ik ben weer een stapje dichterbij het erkennen van mijn sterke eigenschappen en valkuilen. Ik kan nu beter omgaan met mijn gedachtes en emoties en deze omarmen of weerleggen. Ik ben positief verrast!"

bottom of page