Workshop Visionboard maken: Bij jou thuis!


Een moment van bezinning… Wie ben je en wat wil je echt? Je hebt de laatste tijd zo op de automatische piloot geleefd en nu staat je wereld stil. Je werkzaamheden liggen stil, of zijn veranderd. Een periode om de aandacht van de buitenwereld, naar binnen te keren.

Maar waar wil je naartoe? Hoe wil je je leven inrichten, als alles weer wordt zoals het was? Wil je wel dat alles weer wordt zoals het was? Of wil je diep in je hart iets anders? Kun je het nog niet onder woorden brengen, weet je nog niet wat en hoe?


Tijdens deze Online Workshop Visionboard maken, kom ik bij jou thuis en neem ik je mee op reis naar jezelf. Nee, ik kom niet echt bij je thuis, maar via een video welke ik je online stuur leg ik je uit wat we gaan doen en begeleid ik je stap voor stap door de oefening. Ik geef je uitleg over hoe de kracht van gedachten en een positieve mindset de koers van je leven bepalen. Vervolgens starten we met een moment voor jezelf: De aandacht naar binnen keren, door middel van een meditatie. Daarna zal ik je uitnodigen tot het creatief aan de slag gaan: Het maken van jouw eigen Visionboard!


In het kort:

  • Je verzamelt afbeeldingen en teksten die jou aanspreken, waarmee je een mooie collage maakt. Hiermee help jij jezelf om nieuwe dingen te bereiken in je leven. Om je wensen en dromen een beeld te geven. En… wat je aandacht geeft, groeit!


Wat levert het je op:

  • Ontspannen bezig zijn, even je gedachten verzetten.

  • Een prachtig bord voor aan de muur.

  • Een positieve boost voor jezelf: Dáár wil je graag naartoe!

  • Positieve energie om weer verder te gaan.


Alles wat je nodig hebt, kom ik bij je brengen. Van het bord en tijdschriften, tot schaar en lijm. Een kant en klaar pakket, om zo mee aan de slag te gaan! Je zult ongeveer 2 uurtjes bezig zijn en dat voor een SUPER leuk prijsje. Voor maar 10,- kun jij lekker creatief voor jezelf aan de slag. En je hoeft er je huis niet eens voor uit 😉 Ben je klaar? Dan haal ik de spullen weer bij je op en heb ik meteen de kans om jouw creatie te bewonderen.

 

Want waarom zou je de tijd die je nu hebt, niet nuttig besteden?

 

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Voel je vrij om mij een berichtje te sturen naar info@gewoonjijcoaching.nl of via 0657165880.

 


*Je kunt gebruik maken van bezorging van de spullen tussen Enkhuizen en Hoogkarspel.

 


Industrieweg 7B Grootebroek

Tel: 0657165880

KvK: 76644001 BTW: NL003101672B73