Leven vanuit je hart

Gewoon Jij Organiseert biedt naast individuele coachsessies, ook cursussen aan, met als doel dat jij weer beter in je vel komt te zitten. Beter in je vel komen te zitten klinkt mooi, maar daar gaat wel een weg aan vooraf. Je mag namelijk jezelf opnieuw leren kennen:

* Wie ben je echt?

* Wat wil je in het leven?

* Wat zijn je verlangens en dromen?

Om vervolgens de onderzoeken wat je tegenhoudt om daar te komen:

* Welke gedachten en overtuigingen beperken je?

* Welke angst houdt je tegen?

* Hoe denk je eigenlijk over jezelf?

Dit onderzoek is nodig om los te komen van je 'oude' zelf en om stappen te maken naar een nieuwe, positieve zelf die gelukkig is en volop in het leven staat:

* Wat mag ik loslaten?

* Welke patronen dienen mij niet meer?

* Wat ga ik toevoegen om mijn leven leuker te maken?

* Hoe kan ik mijn leven weer in eigen handen nemen?

De weg waarvan je op het punt staat om deze af te gaan leggen, is misschien wel je meest waardevolle weg OOIT. En loop je eenmaal op deze weg, wil je er het liefste door op blijven lopen. Want hoe beter jij jezelf leert kennen, hoe beter en stabieler jij je gaat voelen. 

Ben jij er klaar voor om de reis van je leven aan te gaan? Dan nodig ik je van harte uit voor de cursus 'Leven vanuit je hart!'.

 

4 Weekse cursus: Leven vanuit je hart

Deze vier cursus avonden staan in het teken van JOU.  Ze gaan over bewustzijn van jouw lichaam, van je adem en van je gevoelens en emoties. Je staat stil bij wat jou bezig houdt en wat je tegenhoudt om een leven te leiden waarin je gelukkig bent en helemaal voor jezelf te kiezen. Je leert begrijpen waarom je doet zoals je doet en waarom je staat waar je nu staat.


Waarschijnlijk leef je al lange tijd op de automatische piloot. Doe je wat er van je gevraagd of van je verwacht wordt. Ben je gedurende de dag druk met vele taken en ben je aan het einde van de dag uitgeput. Je hebt weinig energie en je hebt geen idee meer wat jou blij maakt in het leven.


Je voelt dat iets je tegen houdt. Je voelt dat er meer moet zijn… Dat dit het niet ‘is’ en dat je heel graag verandering wilt. Maar waar begin je? Hoe pak je dat aan? Wie of wat helpt jou verder?


Tijdens deze cursus sta je stil bij bovenstaande vragen en krijg je inzichten en de juiste opstap waarmee je weer verder kunt. Je krijgt tools in handen die jou gaan helpen, op weg naar een betere en gelukkigere versie van jezelf. Je gaat je meer bewust worden van je lichaam en je mind, waardoor je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zullen groeien.


Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Je hebt al zo lang de aandacht bij alles en iedereen om je heen gehad. Nu is het tijd voor JOU. Want JIJ bent de belangrijkste in je leven. Als jij niet voor jezelf zorgt, wie doet het dan?


We vinden het allemaal zo fijn als het goed gaat met de ander, want dan gaat het ook goed met ons. Maar hoe kun je voor een ander zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt? Iedereen om jou heen wordt er beter van als jij in je kracht gaat staan. Als jij keuzes gaat maken vanuit je hart. Omdat jij weet wat goed voor jou voelt en wat niet.


Je leert:
- Waarom je doet zoals je doet;
- Wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn
- Je gevoelens herkennen en benoemen;
- Hoe je ruimte creëert voor jezelf;
- Je energieniveau verhogen;
​- Bewust zijn van je gedachten en emoties.

De cursus wordt gegeven door Monique Postma en René de Haan. 

Investering: 79- p.p. 

* De cursus gaat door bij minimaal 4 personen.