top of page

Verkoop natuurzuivere etherische oliën

Gewoon Jij is verkooppunt van de Groene Linde. In de praktijk kun je een selectie kopen van de natuurzuivere oliën van de Groene Linde.. Elke olie heeft een specifieke werking. Klik voor het aanbod, informatie en prijzen op onderstaande foto's. 

De oliën zijn altijd feestelijk verpakt en zijn op te halen in de praktijk, of breng ik geheel kosteloos bij je langs, als je binnen een straal van 10 km rond Grootebroek woont.

Untitled

High immuun olie

Deze Roomspray en de olie zijn een 'must have' voor iedereen die virussen en ander ziekmakend gespuis op een natuurlijke manier de baas wil zijn. De ingrediënten stimuleren het lichaam om snel weer beter te worden. Ingrediënten: Tea trea, Eucalyptus en Rozemarijn.

Prijs: : €17,95

Untitled

Volwassenen en kinderen

Roll on: Rust in je hoofd Laat je malende gedachten ontsnappen uit je hoofd! Een fijne roll-on die je aanbrengt als je last hebt van een ‘vol’ hoofd en als malende gedachten je hinderen.


De geur is ontspannend en zorgt ervoor dat je malende gedachten stoppen. Ook geschikt voor kinderen die last hebben van een druk hoofd en zich moeilijk kunnen concentreren door onrust. Ingrediënten: Bergamot, Lavendel, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver op een basis van Jojobaolie KP


Prijs: € 11,95

Untitled

Speciaal voor kinderen

Roll on of Roomspray Slaapschaapje:

Voor ondersteuning bij het slapengaan. Kalmeert en ontspant. Ingrediënten: Lavendel, Lavendin Ardèche, Mandarijn en Roomse Kamille 10%.

Roll on of Roomspray Beschermbeer: Voor kindjes die zich angstig voelen en wel wat bescherming kunnen gebruiken. 

Ingrediënten: Moeder aarde, Bergamot Reggio, Mandarijn, op een basis van Jojobaolie KP.​

Roll on Leeuwenkracht: Om het zelfvertrouwen van je kind te ondersteunen.

Ingrediënten: Grove Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot Reggio, Patchouli, Vetiver.

Prijs: € 11,95

Verkoop natuurzuivere oliën: De Groene Linde
bottom of page