Agenda

5 weekse Mindfulness 4 kids

Wekelijks een uurtje ontspannen, aandacht voor positieve (en negatieve) gedachten, luisteren naar mooie verhalen en bewust aanwezig zijn in het lichaam, zorgt voor meer rust in hoofd en lijf. Je kind komt hierdoor lekkerder in zijn vel te zitten, sociale contacten verbeteren, het zelfvertrouwen neemt toe en leerprestaties gaan omhoog. Komt jouw kind ook ervaren?

Investering: 7,00 per les. Je betaald 35,- voor 5 lessen van 1 uur.

Datum: September 2020. Verdere informatie volgt.

Workshop Viseonboard maken

Ontdek de invloed van positieve gedachten en intenties en hoe je deze vorm kunt geven door creatief bezig te zijn!

Misschien herken je het wel. Je hebt al een tijdje die ene wens, doel of droom. Of het nou die ene droombaan is, die fantastische reis, afvallen, meer sporten, stoppen met roken of gewoon wat meer rust en geluk in je leven... Maar het lukt je niet om het waar te maken.

Waarom niet?

Omdat je jouw doelen niet kunt ZIEN!

Deze ochtend gaan we jouw doelen en dromen een een beeld geven. Je gaat erachter komen wat je nu echt graag zou willen bereiken en je gaat daar creatief mee aan de slag. Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers, maken we er een gezellige avond van. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke Viseonboard én tools en inspiratie om jouw dromen en doelen waar te maken.

Lijkt dit je leuk? Geef je dan op door via het contactformulier. 

Investering: 10,- p.p.

Film avond: The Shift

Worstel jij met vragen als: Wat is het doel in mijn leven? Wat wil ik nog bereiken? Waar ligt mijn passie en talent?

Ben jij altijd aan het zorgen voor anderen en wil je graag leren hoe je je jezelf wat meer op de eerste plaats kunt zetten? Dan is deze film avond echt iets voor jou.

The Shift is een prachtige film laat jou zien hoe je de antwoorden op deze levensvragen kunt vinden. Deze boeiende, inspirerende film toont hoe je zelf een leven vol betekenis, zin en inhoud creëert.

Investering: €10,- per persoon. Neem je iemand mee? Dan betalen jullie samen €15,00.

 


Industrieweg 7B Grootebroek

Tel: 0657165880

KvK: 76644001 BTW: NL003101672B73