Agenda

75453607_2340727026035614_74991189286736

Cursus: Leven vanuit je hart

6 september 2021
13 september 2021
20 september 2021
27 september 2021

Deze vier cursus avonden staan in het teken van JOU.  Ze gaan over bewustzijn van jouw lichaam, van je adem en van je gevoelens en emoties. Je staat stil bij wat jou bezig houdt en wat je tegenhoudt om een leven te leiden waarin je gelukkig bent en helemaal voor jezelf te kiezen. Je leert begrijpen waarom je doet zoals je doet en waarom je staat waar je nu staat.


Waarschijnlijk leef je al lange tijd op de automatische piloot. Doe je wat er van je gevraagd of van je verwacht wordt. Ben je gedurende de dag druk met vele taken en ben je aan het einde van de dag uitgeput. Je hebt weinig energie en je hebt geen idee meer wat jou blij maakt in het leven.


Je voelt dat iets je tegen houdt. Je voelt dat er meer moet zijn… Dat dit het niet ‘is’ en dat je heel graag verandering wilt. Maar waar begin je? Hoe pak je dat aan? Wie of wat helpt jou verder?


Tijdens deze cursus sta je stil bij bovenstaande vragen en krijg je inzichten en de juiste opstap waarmee je weer verder kunt. Je krijgt tools in handen die jou gaan helpen, op weg naar een betere en gelukkigere versie van jezelf. Je gaat je meer bewust worden van je lichaam en je mind, waardoor je zelfvertrouwen en je eigenwaarde zullen groeien.


Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Je hebt al zo lang de aandacht bij alles en iedereen om je heen gehad. Nu is het tijd voor JOU. Want JIJ bent de belangrijkste in je leven. Als jij niet voor jezelf zorgt, wie doet het dan?


We vinden het allemaal zo fijn als het goed gaat met de ander, want dan gaat het ook goed met ons. Maar hoe kun je voor een ander zorgen als je niet goed voor jezelf zorgt? Iedereen om jou heen wordt er beter van als jij in je kracht gaat staan. Als jij keuzes gaat maken vanuit je hart. Omdat jij weet wat goed voor jou voelt en wat niet.


Je leert:
- Waarom je doet zoals je doet;
- Wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn
- Je gevoelens herkennen en benoemen;
- Hoe je ruimte creëert voor jezelf;
- Je energieniveau verhogen;
​- Bewust zijn van je gedachten en emoties.

De cursus wordt gegeven door Monique Postma en René de Haan. 


Het programma

19:15 uur: Aanvang met koffie, thee, water

19:30 uur: Start programma

21:30 uur: Einde avond

Investering: 95,- p.p. 

* De cursus gaat door bij minimaal 4 personen.

898x1200_edited.jpg

Film avond: Je kunt je leven helen

9 maart 2021

Er zijn weinig mensen wiens aanwezigheid en bruisende uitstraling ons meteen met een overvloed aan energie en liefde vullen. Louise Hay is zo iemand.


Deze dvd biedt je de gelegenheid om haar op een totaal andere manier te ontmoeten en je te laten inspireren door haar deels tragische, en later succesvolle levensverhaal.

Je leert om de affirmaties van Louise toe te passen, om zo je eigen leven te kunnen helen.

De interviews met Louise Hay en andere grote namen als Esther en Jerry Hicks, Wayne Dyer en Doreen Virtue geven je als kijker van deze dvd een schat aan inzichten en informatie mee.

Toegang: Gratis

the shift.jpg

Film avond: The Shift

23 maart 2021
19.00-21.30 uur

Worstel jij met vragen als: Wat is het doel in mijn leven? Wat wil ik nog bereiken? Waar ligt mijn passie en talent?

Ben jij altijd aan het zorgen voor anderen en wil je graag leren hoe je je jezelf wat meer op de eerste plaats kunt zetten? Dan is deze film avond echt iets voor jou.

The Shift is een prachtige film laat jou zien hoe je de antwoorden op deze levensvragen kunt vinden. Deze boeiende, inspirerende film toont hoe je zelf een leven vol betekenis, zin en inhoud creëert.

Toegang: Gratis

Sat on the Rocks

Cursus: Leven vanuit je hart: De verdieping

11 oktober 2021

18 oktober 2021

25 oktober 2021

1 november 2021

Na de cursus Leven vanuit je hart, duiken we nog dieper in de materie. In de eerste cursus heb je de beginselen geleerd die nodig zijn om vanuit je hart te leven, in deze cursus leer je jezelf nog meer kennen en heb je de mogelijkheid om nog meer stappen te nemen op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Thema’s die aan bod komen zijn o.a:

- Gedachten die je leven bepalen

- Is het waar wat ik denk?

- Ademhaling en mindfulness

- Overtuigingen en beperkingen 

- Leven vanuit je ware IK.

De cursus wordt gegeven door Monique Postma en René de Haan. ​

Het programma:

19:15 uur: Aanvang met koffie, thee, water en iets lekkers

19:30 uur: Start programma

21:30 uur: Einde avond

Investering: 95,- p.p. 

* De cursus gaat door bij minimaal 4 personen.