top of page
IMG_4259.jpeg

1-op-1 coaching

Een op maat gemaakt traject bij stress en spannings-klachten. Creëer een positieve, sterke mindset en ontdek wat jou gelukkig maakt. 

Blauw oog op grijze achtergrond

EMDR- Therapie

Helpt nare gebeurtenissen te verwerken en beperkende overtuigingen te veranderen. Zodat ze je dagelijks leven niet meer zullen beïnvloeden.

IMG_5650.jpeg

Ademsessie

Maak een diepe verbinding met jezelf. Kom uit je hoofd en in je lijf en ontdek de kracht van de verbonden ademhaling.

Drie vrouwen

Leven vanuit je hart

Ben jij jezelf een beetje kwijt geraakt? Wil jij jezelf (weer) leren kennen? Heb je behoefte aan contact met gelijkgestemden? Dan is deze cursus van 4 avonden iets voor jou. 

Ik ben Monique Postma en ik ben gezinscoach en traumatherapeut. Mijn doel is om vrouwen weer te laten genieten van het leven. Veel van mijn klanten ervaren stress door het drukke (gezins)leven. Of ze hebben vanuit vroeger belemmeringen meegekregen die ze nu liever loslaten. In mijn praktijk in Grootebroek bied ik hen persoonlijke coaching en trauma-therapie aan, evenals op maat gemaakte trajecten en thema-avonden.

Zodat vrouwen weer met plezier in het leven kunnen staan en zichzelf kunnen zijn, zowel binnen het gezin als op hun werk. Naast coaching aan particulieren, help ik bedrijven om verzuim door werkstress te voorkomen. Via 1 op 1 coaching zorg ik dat werkdruk binnen de zorg en in het onderwijs niet overgaat in werkstress, zodat mensen uiteindelijk weer met plezier aan het werk gaan. Met mijn aanbod help ik verzuim voorkomen en werkgeluk verwelkomen.

Persoonlijke coaching in Grootebroek

bottom of page