Informatie en tarieven

Coaching bij Gewoon Jij kan heel veel voor jou betekenen. Van één of twee sessies kun je je al veel beter voelen, maar het beste, blijvende resultaat krijg je als je meerdere keren komt, verspreid over een langere periode. Ik wil het beste voor al mijn cliënten en ik vind het belangrijk dat jouw én mijn geïnvesteerde tijd ook daadwerkelijk effectief is geweest. Zodat je aan het einde van het coach traject kunt zeggen: “Ja, dit heeft me echt geholpen. Er is iets wezenlijks veranderd en ik voel me nu veel beter.”


Vandaar dat ik ga overstappen op een totaal pakket. Een vaste prijs voor een pakket welke bestaat uit:

  • Gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 15 minuten

  • 6 Eén op één coach sessies van 1 uur,  t.w.v. á €45,00

  • 10% korting op 'losse' vervolgsessies.


En dat is nog niet alles…

Uit ervaring weet ik dat het héél erg prettig is als je ondersteuning krijgt, op de momenten waarop jij dit het allermeeste nodig hebt. Daarom bied ik je nog een extraatje aan. Tussen de coachsessies door mag je mij op momenten van ‘nood’ gewoon bellen, mailen of appen. Het kan zo fijn zijn om even je verhaal te kunnen doen en om even te sparren. Natuurlijk ben ik niet 24/7 bereikbaar (dat zou niet realistisch zijn), maar als wachten op de volgende sessie je te lang duurt, mag je altijd eerder contact met me opnemen.


Ik weet zeker dat ik jou hiermee heel veel waardevols ga aanbieden en dat je echt een boost zult krijgen om je weer gelukkiger, gezonder en meer in balans te voelen. Want dat is het doel van mijn praktijk: Vrouwen weer in verbinding met zichzelf te laten komen en weer te laten stralen. Vrouwen de tools en het zelfvertrouwen geven, waardoor ze zich krachtiger voelen en weer zin hebben in alles wat het leven hen te bieden heeft.


De prijs: € 249,-


Weet je waar het om gaat? Of je dit jezelf waard vindt. Heb je wel eens eerder geld besteedt aan je eigen welzijn en ontwikkeling? Durf je de keus te maken om te beginnen met investeren in jezelf, waar je elke dag weer de vruchten van zult plukken?


De wereld ligt voor je voeten. Zet jij de eerste stap?

Voel je vrij om contact op te nemen als je interesse hebt, of meer wilt weten.

Liefs, Monique

 

De sessies

Tijdens het (gratis) telefonische kennismakingsgesprek vertel jij me jouw verhaal en vertel ik je of en hoe ik jou hierin zou kunnen helpen. Stuur even een mailtje of appje om een afspraak te maken.

Sessies vinden één keer per week of één keer per twee weken plaats, naar behoefte van de cliënt.

Locatie

Je bent van harte welkom in de praktijk in Grootebroek.
De gegevens kun je vinden onder het kopje 'Contact'.
De praktijk is rolstoel vriendelijk.

Tarief

Kennismakingsgesprek: Gratis (Telefonisch)

Coachsessie: € 45,00

Duur: 60 minuten.

Openingstijden

Woensdag 9.00-11.30 en 19.00-21.00
Donderdag 9.00-14.45 en 19.00-21.00
Zaterdag 9.00-12.00

Algemene voorwaarden

Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

 
 


Inschrijfformulier

Tel: 0657165880

KvK: 76644001 BTW: NL003101672B73

Industrieweg 7B Grootebroek

  • Facebook
  • LinkedIn