Persoonlijke coaching

Hoe gaat het met jou? Hoe gaat het écht met jou? Wat voel jij, diep van binnen? 
Als je regelmatig tegen dezelfde strubbelingen aanloopt, helpt het om deze in kaart te brengen. Onzekerheid, schuldgevoel, het gevoel hebben nooit goed genoeg te zijn... Als je hier genoeg van hebt en het graag anders wil, help ik je graag. Samen kijken we naar jouw patronen en achterhalen we de oorzaak. Zodat deze gezien en veranderd kunnen worden.

'Want alleen als jij bereidt bent om écht naar jezelf te kijken, zal het leven voor jou positief veranderen.'

Rust & balans

Welke verantwoordelijkheden liggen er op jouw bordje? Waar wordt er zoveel van jou gevraagd? Samen kijken we naar alles waar jij zo druk mee bezig bent en gaan we op zoek naar een betere indeling van jouw tijd. Hierdoor ga je merken dat je meer tijd zult krijgen voor RUST en RUIMTE voor jezelf.

"Want als jij lekker in je vel zit, werkt dit zeer positief door op alle leden van het gezin."

Jij & je kind

Kinderen zijn in staat ons te confronteren met gedrag dat we liever niet zien van onszelf. Ze kunnen ons ontzettend boos of geïrriteerd maken waardoor je merkt dat je steeds vaker aan het mopperen bent. Maar wat maakt dat je boosheid of irritatie voelt? Wat stoort jou het meest? Je gaat zien dat het gedrag van jouw kind 'ergens' vandaan komt en dat de oplossing binnen handbereik is.

"Een kind voelt en ziet meer dan je denkt. Dit wetend opent de deur naar liefde en begrip."

Kind & gedrag

Waarschijnlijk vertoont jouw kind al langere tijd gedrag waar je moeilijk mee om kunt gaan. Je hebt het al die tijd zelf willen proberen en je dacht dat het wel overging. Maar het gaat niet over. Het lijkt eerder erger te worden. Als je kind (extreme) emoties vertoont, zoals boosheid, verdriet of angst, is het voor ouders een grote uitdaging om hier mee om te gaan. Grote kans dat als de situatie al langere tijd duurt, je als ouder ten einde raad bent. Als ouder wil je het beste voor je kind. Dat dit niet lukt, doet pijn.

"Hulp krijgen kan zo bevrijdend zijn!
Je hoeft het niet alleen te doen. Je doet het goed."

 
mindfulnessquotes38.png

Mindfulness

"Ervaar wat het met je doet om met je aandacht vaker in het hier en nu te zijn."

Tijdens de coachsessies wordt gewerkt met oefeningen vanuit Mindfulness. Je leert hoe het is om volledig aanwezig te zijn in het HIER en NU, zonder een oordeel te hebben. Gedachten en gevoelens mogen er allemaal zijn. We zien ze, we horen ze, maar we blijven bij JOU. Want achter al die gedachten en gevoelens zit puurheid verstopt. Door middel van de Mindfulness oefeningen, in combinatie met de Reversiemethode en het Enneagram, kom je steeds dichterbij die puurheid, bij je ware zelf.

 

Het Enneagram

"Een prachtig handvat voor persoonlijke groei."

Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust of onbewust gedrag bezig houdt. Het deelt persoonlijkheden onder in negen verschillende types, die elk hun eigen sterke en zwakke kanten hebben. De negen Enneagram-typen worden beschreven vanuit de manier waarop ze in het leven staan. Het letterlijk lopen en staan op het Enneagram zeil geeft inzicht in eigen persoonlijkheid en de relaties met anderen. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen en waarom mensen op een bepaalde manier op elkaar reageren.

Lopen op het Enneagram zeil laat je ervaren welke blokkades jij in je leven hebt opgedaan en hoe deze zijn gekoppeld aan het gemis van de kernverlangens (zie Reversie Methode). Het laat je de innerlijke kind fases opnieuw doorlopen waardoor onverwerkte trauma`s aan het licht komen en daardoor geheeld kunnen worden.

file-1 (1).jpeg
 


Industrieweg 7B Grootebroek

Tel: 0657165880

KvK: 76644001 BTW: NL003101672B73