CURSUS: LEVEN VANUIT JE HART

24 maart - 31 maart - 7 april - 13 april

Een prachtige, waardevolle cursus van 4 avonden, waarin je erachter komt wat jou tegenhoudt om meer rust en blijdschap in je leven te ervaren. Bewustwording... Daar draait het om tijdens deze cursus. Hoe komt het, dat je lontje zo kort is? Hoe komt het dat je zoveel spanning en stress ervaart? Je mag leren om jezelf weer op nummer 1 te zetten en deze vier inspirerende avonden zijn daarvoor de ideale opstap. Meer informatie over de cursus vind je bij het kopje: Cursus: Leven vanuit je hart. 

 

 

 

 

IN 7 STAPPEN NAAR MEER RUST, FOCUS EN OVERZICHT

1 april  11.00-12.00

Heb je weinig energie? Kom je constant tijd te kort? Rol jij van de ene in de andere dag en mis je bewuste momenten voor jezelf en de mensen om je heen? Wil je meer regie krijgen over jouw leven en daarmee meer genieten? Kortom: Ben je toe aan rust, focus en overzicht? Wees dan op vrijdag 1 april aanwezig bij deze gratis Masterclass.  Inclusief gratis werkboek.

 

 

 

 

FILMAVOND: THE SHIFT

Datum nog niet bekend

 

Worstel jij met vragen als: Wat is het doel in mijn leven? Wat wil ik nog bereiken? Hoe word ik weer gelukkig? Ben jij altijd aan het zorgen voor anderen en wil je graag leren hoe je je jezelf wat meer op de eerste plaats kunt zetten? Dan is deze film avond echt iets voor jou. The Shift is een prachtige film die jou laat zien hoe je de antwoorden op deze levensvragen kunt vinden. Deze boeiende, inspirerende film toont hoe je jezelf weer gelukkig kunt maken en hoe je je leven betekenis geeft. Op deze avond maak ik graag kennis met je! Daarom is er na de film nog gelegenheid om met elkaar na te praten en om je vragen te stellen.  Toegang: Gratis